Laura Diel Overgangsexpert

Ik vind het beste een pittige investering.

mei 23, 2023

Probeer er alleen ook van een andere kant naar te kijken. Het kost je wat om deze investering te doen maar wat kost het je om het NIET te doen? Waar blijf je dan mee zitten. Ik spreek regelmatig vrouwen die in de overgang zitten en in eerste instantie interesse hebben om het traject te volgen, maar afhaken op de prijs. Ze besluiten het eerst zelf te gaan proberen. Ik kan uit ervaring zeggen dat dit meestal niet gaat werken. Simpelweg, als je niet weet wat het probleem is, welke hormonen er dwarsliggen, waar je tekorten zitten, welke processen in je lichaam samenwerken en je daardoor niet de juiste stappen kunt ondernemen. En dat is zonde, want je bent dan snel weer jaar verder en je overgangsklachten zijn dan toegenomen.

Ik wil je oprecht adviseren om dit traject te volgen. En natuurlijk zeg ik dat als consulente van dit traject, maar ik heb zoveel vrouwen in de overgang geld zien uitgeven, omdat ze simpelweg niet de juiste dingen deden.

Meld je aan en blijft op de hoogte van de laatste update.
Deel dit op...

Je ontvangt binnen elke minuten e-mails
Check eventueel je spam-folder