Laura Diel Overgangsexpert

Recensie Monique Schneider

juni 7, 2023

Zojuist heb ik na bijna 20 jaar afscheid genomen van mijn osteopaat omdat het niet meer nodig is! 30 jaar geleden kreeg ik de diagnose PDS = Prikkelbare Darm Syndroom (of IBS = Irritable bowel syndrome) en de grote boodschap dat ik er maar mee moest leren leven. Osteopathie heeft me altijd best goed geholpen maar de laatste maanden waren mijn klachten bar en boos.

Totdat Laura Diel me prebiotische vezels Zinobiotic aanraadde en vanaf dag één ging het beter met mijn darmen. Ik ben er zo superblij mee dat ik het wilde delen, wellicht is iemand anders hier ook mee geholpen! 

  • Monique Schneider

Meld je aan en blijft op de hoogte van de laatste update.
Deel dit op...

Je ontvangt binnen elke minuten e-mails
Check eventueel je spam-folder