Laura Diel Overgangsexpert

Recensie Monique Vork

oktober 19, 2023

Een opgeblazen maag en onrustige darmen waren voor mij de reden om de afspraak te maken. Ik hoopte via de EMB test wat meer inzicht te krijgen over mijn lichaam. En dat kreeg ik! 

Deze uitslag gaf me een duidelijk beeld van wat ik beter wel en niet kan eten. Ik kreeg van Laura een uitgebreid verslag van de bloedtest en de daarbij geleverde adviezen. Vervolgens die info samen met Laura verwerkt in een, voor mij haalbare, manier van anders eten. Naast dat mijn klachten sterk verminderd zijn, ben ik ook nog 10 kilo afgevallen zonder dat ik echt aan “het lijnen” ben.

De samenwerking met Laura heb ik als zeer prettig ervaren. Ze gaat meteen aan de slag om allerlei info voor je te verzamelen. En staat altijd voor je klaar als je even iets niet snapt of nog aanvullende info nodig hebt. Laura “dwingt” je niks op, maar is heel open en gedreven om je te helpen. Je voelt je snel op je gemak.

Ze heeft veel kennis van diverse onderwerpen waardoor je een totaal advies krijgt wat betreft voeding, supplementen en levensstijl. De ongedwongen en vrolijke gesprekken geven je gewoon een fijn gevoel terwijl het best om serieuze zaken gaat.

  • Monique Vork
Meld je aan en blijft op de hoogte van de laatste update.
Deel dit op...

Je ontvangt binnen elke minuten e-mails
Check eventueel je spam-folder